Budapest V. kerületében a Kossuth térnél új irodánk nyílik

2023. szeptember 5-én megnyitjuk Budapest legikonikusabb helyén az V. kerületben a Kossuth és Szabadság tér mellett irodánkat a Báthory utca 6. sz. alatt.

Több hónapos előkészítés után nyitjuk meg saját tulajdonú irodánkat Budapest belvárosában az V. kerületben. Az épület előtt és környékén – köszönhetően a közeli Szabadság téri sok szintes mélygarázsnak is , ahol mindig van sok szabad hely – a parkolás kiváló. Az irodától kb. 2 perc gyaloglásra található a Kossuth téri metró megálló is, így ha kocsi nélkül, metróval szeretne érkezni is ideális a helyszín.  A metró megálló mellett mind villamos megálló is a közelben van. Irodánk előtt áll meg a troli, és normál buszjárat is.

Az V. kerületi új irodánk mellett természetesen a Budai oldalon a Duna-parton a Bem rakparton is ugyanúgy működik a központi irodánk is.

Mindezt elsősorban ügyfeleink komfort érzete miatt tesszük. Irodáinkban mindenkit szeretettel várunk! Annak ellenére, hogy a székhelyszolgáltatói piacon a legnívósabb környezetben szolgálunk ki minden ügyfelünket, mégis a legkedvezőbb díjjal számolunk. Elit fogadtatás – mégis mindenki számára elfogadható alacsony díjazással. Legyen Ön biztosítási ügynök, vállalkozó-kőműves, festőművész, futár, autókereskedő, taxis, részvénytársaság tulajdonosa, bármilyen különbségtétel nélkül ugyanolyan fogadtatásban, és kiszolgálásban van és lesz része. 

Minden az iroda nyitásának napján – előzetes időpontegyeztetés után – hozzánk betérő ügyfelünknek meglepetéssel készülünk!

Amennyiben bármilyen kérdése lenne várjuk megtisztelő hívását a 06 30 386 2070-es vagy a 06 30 468 1370-es telefonszámainkon.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÁRCSÁZOM