Szerződéskötés személyes megjelenés nélkül cégünknél is!

Cégcsoportunknál, a Gross Office Kft-nél eddig csak személyesen volt lehetőség székhelyszolgáltatási szerződés kötésére. Ragaszkodunk a teljesen jogszerű működéshez, és ugyan a jogszabályok már egy ideje lehetővé tették a jelen nem lévő ügyféllel történő szerződések megkötését is, mi nem éltünk ezzel a lehetőséggel eddig.

2023. szeptember 1-től lehetőség lesz székhelyszerződések megkötésére úgy is, hogy a szerződő fél, annak képviselőjének ki sem kell mozdulnia irodájából, otthonából, nem kell bejönnie egyik irodánkba sem. Ugyanez vonatkozik a kézbesítési megbízotti szerződések megkötésére, kézbesítési megbízotti feladatok elfogadására is.

Gyakorlati értelemben ez annyit jelent, hogy az ügyfél oldaláról rendelkezni kell skype alkalmazással. Lehet ez asztali kivitelű vagy laptop számítógépen futtatott, de mobiltelefonos skype-on is megoldható a szerződéskötés. Természetesen mindazokra az adatokra, okmányokra szükség lesz ebben az esetben is, mintha személyesen kötnénk meg a szerződést, azokat meg kell, fel kell mutatni a távazonosítás során.

Más szolgáltatók által végzett átvilágításokat ezen túl sem fogunk elfogadni – igaz igény sem volt eddig erre.

Mi a teendője ha székhelyszolgáltatást szeretne igénybe venni?

  1. Telefonos kapcsolatfelvétel, mely után átküldünk egy adatlapot.
  2. Az adatlap beérkezése után, egy belső kontroll után tudjuk kiadni e-mailben a szükséges okiratokat.
  3. Ezt továbbítania kell ügyvédjének, aki – akár a velünk való egyeztetés után – akár néhány órával később már tudja is Önt fogadni megszerkesztett iratokkal, és akár az aláírásra és beadásra sor tud kerülni, még az első kapcsolatfelvétel napján. Akit az egész jogszabályi háttér érdekel – azoknak hamarosan erről is írunk.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÁRCSÁZOM