Irodánk nyílt Zalaegerszeg belvárosában

2023. október 9-én irodát nyitottunk Zalaegerszeg belvárosában a Várkör utca 9. sz. alatti irodaépületben. Az iroda a második emeleten található.

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, székhelyszolgáltatást, akkor az ügyvédnek továbbítandó székhelyhasználati hozzájárulást ki tudjuk adni e-mailben is, ehhez be sem kell jönnie hozzánk. Csak fel kell hívnia minket a 06 30 386 2070-es vagy a 06 30 468 1370-es telefonszámok valamelyikén, ezután elküldünk Önnek egy adatlapot, és azt ha visszaküldi válasz e-mailben továbbítjuk Önnek és ügyvédjének a cégeljáráshoz, okiratszerkesztéshez szükséges iratokat. Ez lehet akár egyetlen óra is.

Ezek után az ügyvéd beadhatja az iratokat a cégbíróságra, és a bejegyzés után kell csupán időpont egyeztetés miatt felhívnia bennünket. A személyes találkozás alkalmával alá kell írnia a székhelyszerződést, a postai iratokat, pénzmosással kapcsolatos formai iratokat. A székhelydíjat is csak utólagosan kell rendeznie helyben. Amennyiben szükséges aláírás előtti nap tudunk Önnek utalásos számlát is küldeni.

A jó a címből adódóan az, hogy már nem kell Budapestre fáradnia ezért, hanem tudjuk fogadni Zalaegerszegen található irodánkban is. Az iratok aláírásához a cég ügyvezetőjének kell csak megjelennie, elég igazolványokat hoznia. Nagyjából egy ilyen aláírás kb. 15 percet vesz igénybe.

Várjuk Zala megyei leendő ügyfeleink megkeresését a 06 30 386 2070 vagy a 06 30 468 1370-es telefonszámokon.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÁRCSÁZOM